Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tvarohové taštičky s uzeným masem

fotka Tvarohové taštičky s uzeným masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Tvarohové taštičky s uzeným masem:

200 g měkkého tvarohu  | 150 g másla nebo rostliného tuku  | 250 g hladké mouky  | 150 g vařeného uzeného masa nebo šunky  | 1 vejce  | 1 lžička soli

Postup přípravy receptu Tvarohové taštičky s uzeným masem:

Tvaroh smícháme s máslem, osolíme, přidáme mouku a vypracujeme těsto. Rozválíme je na čtverec asi 5 mm silný a z něho nakrájíme obdelníky 5 x 8 cm. Maso drobně nasekáme a promícháme s půlkou rozšlehaného vejce. Náplň rozdělíme na obdelníky, přeložíme je, okraje přitiskneme. Taštičky narovnáme na vymazaný plech, potřebe zbytkem vejce, vložíme do předehřáté trouby a pečeme při 220 stupních do zlatova. Necháme vychladnout a studené podáváme k čaji nebo k vínu.


Fotky receptu Tvarohové taštičky s uzeným masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tvarohové taštičky s uzeným masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !