Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tvarohové toasty

fotka Tvarohové toasty
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 34

Použité suroviny receptu Tvarohové toasty:

1 žitná bageta  | 300 g tvarohu  | 50 ml zakysané smetany  | 4 lžíce sekané pažitky  | 1 prolisovaný stroužek česneku  | 250 g zeleného chřestu  | 2 kedlubny  | 20 kusů malých mrkví  | 150 g hrášku  |  sekaná petrželka  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Tvarohové toasty:

Bagetu nakrájejte na tenké plátky a ty pak opečte na pánvici. Tvaroh rozetřete se zakysanou smetanou, sekanou pažitkou a česnekem. Směs osolte a opepřete. Toasty potřete 1/2 centimetru silnou vrstvou pomazánky. Chřest nakrájejte na kousky a kedlubny na plátky. Chřest, kedlubny, hrášek a mrkve krátce povařte ve vroucí osolené vodě. Zeleninu zchlaďte a nechte okapat. Toasty obložte zeleninou a posypte sekanou petrželkou.


Fotky receptu Tvarohové toasty:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tvarohové toasty
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles