1 žitná bageta
| 300 g tvarohu
| 50 ml zakysané smetany
| 4 lžíce sekané pažitky
| 1 prolisovaný stroužek česneku
| 250 g zeleného chřestu
| 2 kedlubny
| 20 kusů malých mrkví
| 150 g hrášku
| sekaná petrželka
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Tvarohové toasty:
Bagetu nakrájejte na tenké plátky a ty pak opečte na pánvici. Tvaroh rozetřete se zakysanou smetanou, sekanou pažitkou a česnekem. Směs osolte a opepřete. Toasty potřete 1/2 centimetru silnou vrstvou pomazánky. Chřest nakrájejte na kousky a kedlubny na plátky. Chřest, kedlubny, hrášek a mrkve krátce povařte ve vroucí osolené vodě. Zeleninu zchlaďte a nechte okapat. Toasty obložte zeleninou a posypte sekanou petrželkou.
Fotky receptu Tvarohové toasty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!