Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tvarohovo-pudinkový nepečený dezert

fotka Tvarohovo-pudinkový nepečený dezert
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Tvarohovo-pudinkový nepečený dezert:

500 g tvarohu  | 1 balíček vanilkového pudinku  | 300 g ananasu v plechovce  | 2 lžíce cukru krystal  | 1 želatinový ztužovač na jogurt(50 g)  | 50 g strouhané čokolády  |  piškoty

Postup přípravy receptu Tvarohovo-pudinkový nepečený dezert:

Ve šťávě od ananasu (potřeba tak 200 ml) rozmícháme pudinkový prášek. Směs osladíme 2 lžícemi krystalového cukru. V kastrůlku uvaříme 200 ml vody a přidáme pudinkovou směs. Vše uvaříme jako pudink, akorát bez mléka. Necháme vychladit. Želatinu rozmícháme s 80 ml vody a postupně přidáváme tvaroh, ananas, nastrouhanou čokoládu a pudinkovou hmotu. Vše nalijeme do formy a poklademe piškoty. Vše necháme vychladit v lednici minimálně na dvě hodiny.


Fotky receptu Tvarohovo-pudinkový nepečený dezert:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tvarohovo-pudinkový nepečený dezert
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !