Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.07. 2019
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tvarohový krémeš se sněhem

fotka Tvarohový krémeš se sněhem
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Tvarohový krémeš se sněhem:

500 g listkového těsta  | 4 vejce  | 500 ml mléka  | 50 ml oleje  | 750 g tvarohu  | 1 vanilkový pudink  | 1 vanilkový cukr  | 150 g moučkového cukru  | 3 lžíce krystalového cukru

Postup přípravy receptu Tvarohový krémeš se sněhem:

Těsto vyválíme a uložíme na plech. Ve trošce mléka rozmícháme pudinkový prášek, moučkový i vanilkový cukr.
Zbylé mléko, 1 vejce, 3 žloutky a olej vymícháme, přidáme rozmíchaný pudinkový prášek s cukrem a tvaroh. Směs dáme do mixéru a mixujeme asi 2 minuty. Hotový krém dáme na těsto a upečeme.
Z bílků a krystalového cukru vyšleháme ve vodní lázni tuhý sníh. Natřeme na koláč upečený jenom do poloviny a dopečeme. Vychlazený nakrájíme na čtverce.


Fotky receptu Tvarohový krémeš se sněhem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tvarohový krémeš se sněhem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !