Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.06. 2018
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tykev zapečená s parmazánem

fotka Tykev zapečená s parmazánem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Tykev zapečená s parmazánem:

1,6 kg oloupané tykve zbavené semínek a nakrájené na plátky  | 2 lžíce olivového oleje  | 1 nadrobno nakrájená cubile  | 1 nadrobno nakrájený stroužek česneku  | 400 ml rajského protlaku (passata)  | 1 lžička cukru  | 10 nakrájených lístků bazalky  | 2 lžíce nakrájené petrželky  |  sůl  |  pepř  | 2 ušlehaná vejce  | 55 g strouhanky  | 55 g másla  | 55 g čerstvě strouhaného parmazánu

Postup přípravy receptu Tykev zapečená s parmazánem:

Postup:
V hrnci rozehřejte olivový olej, přidejte cibuli a česnek a opékejte při nízké teplotě a za občasného míchání, dokud zelenina nezměkne. Přidejte protlak, lístky bazalky a petržele, ochuťte cukrem, solí a pepřem. Zvolna vařte 10 až 15 minut, až omáčka zhoustne. Mezitím nalijte rozšlehaná vejce do misky a na mělký talíř nasypte strouhanku. Plátky tykve namáčejte nejdřív do vajec a potom obalte ve strouhance. Přebytečnou strouhanku oklepněte. Zapékací mísu vytřete máslem. V pánvi se silným dnem rozehřejte 55 g másla a po dávkách vkládejte plátky dýně, které opečte z obou stran dohněda. Opečenou dýni dejte do zapékací mísy, přelijte omáčkou a posypte parmezánem.Pečte v předehřáté troubě na 180 stupňů Celsia 30 minut, až začne sýr bublat a zlátnout. Ihned podávejte!


Fotky receptu Tykev zapečená s parmazánem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tykev zapečená s parmazánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !