Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tymiánové placičky

fotka Tymiánové placičky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 60

Použité suroviny receptu Tymiánové placičky:

1 svazek tymiánu  | 2 lžíce rajského protlaku  |  sůl  | 4 rajčata  | 1 bal. pizzy v prášku  | trocha hl. mouky  |  pepř  | 2 cibule  | 2 lžíce oleje oliv.  | 250 g eidamu /vcelku/  | 300 g bílé klobásy

Postup přípravy receptu Tymiánové placičky:

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Eidam pokrájíme na malé plátky, stejně jako omytá rajčata. Tymián propláchneme, osušíme a otrháme lístečky.

V pánvi rozpálíme olej, cibuli zesklovatíme, přidáme masovou směs vymačkanou z klobás a za stálého míchání asi 5 minut restujeme. Osolíme, opepříme a vmícháme protlak.

Směs na těsto dle návodu vypracujeme na hladké těsto a to rozdělíme na 8 kousků. Z každého pak pomocí mouky vytvoříme placičku o velikosti pivního tácku. Pokryjeme masovou směsí, rajčaty, plátky sýra a zasypeme tymiánem.

V předehřáté troubě na 200°C pečeme na pomoučeném plechu 15 až 20 minut a podáváme horké.


Fotky receptu Tymiánové placičky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tymiánové placičky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !