Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tyrolská divoká kachna

fotka Tyrolská divoká kachna
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Tyrolská divoká kachna:

1 kachna  | 150 g másla  | 300 g jablek  | 150 g kořenové zeleniny  | 150 g rybízového džemu  | 100 g hladké mouky  | 100 g cukru  |  sůl  |  divoké koření  | 100 g cibule  | 200 ml červeného vína

Postup přípravy receptu Tyrolská divoká kachna:

Kachnu dobře opereme, osušíme utěrkou, dobře osolíme a naplníme jablky. Na tuku dorůžova osmažíme očištěnou, na kolečka nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu, přidáme divoké koření, zalijeme trochou vařící vody, vložíme připravenou kachnu a pečeme v troubě dočervena. Pečenou kachnu vyjmeme a šťávu zaprášíme moukou, osmažíme a po zalití vodou povaříme. Pak přidáme cukr, rybízový džem a nakonec červené víno. Podle chuti dosolíme.



Fotky receptu Tyrolská divoká kachna:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tyrolská divoká kachna
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !