Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ukrajinská rybářská polévka

fotka Ukrajinská rybářská polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Ukrajinská rybářská polévka:

1 kg karasů  | ½ kg brambor  | 2 cibule  | 3 stroužky česneku  | 3 bobkové listy  |  sůl  |  mletý pepř  |  čerstvý (nebo naložený do soli) kopr

Postup přípravy receptu Ukrajinská rybářská polévka:

Ryby očistíme, vykucháme a dobře promyjeme. Brambory nakrájíme na kostky a dáme vařit do 2 litrů osolené vody. Po 15 minutách varu přidáme celé ryby, cibuli nakrájenou nadrobno, rozetřený česnek, bobkový list, pepř, kopr nasekaný najemno a vaříme dalších 20 minut. Potom vyjmeme ryby, brambory v polévce trochu pomačkáme tak, aby ještě zbyly i kousky, nalijeme do hlubokých talířů a do každého vložíme celou rybu.


Fotky receptu Ukrajinská rybářská polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ukrajinská rybářská polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !