Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ukrajinská sekaná v rosolu

fotka Ukrajinská sekaná v rosolu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Ukrajinská sekaná v rosolu:

250 g vepřového masa  | 250 g hovězího masa  | 2-3 lžičky solamylu  | dle chuti: sůl a pepř  | 1-2 vejce  | 1 vejce vařené natvrdo  | 2 větší vařené mrkve  | dle chuti: zelená petrželka  | dle potřeby: želatina

Postup přípravy receptu Ukrajinská sekaná v rosolu:

Vepřové a hovězí maso umeleme, přidáme solamyl, sůl, pepř a důkladně promícháme. Směs rozložíme na navlhčenou gázu. Vejce ušleháme, upečeme omeletu, položíme ji na maso a pokládeme vařenou mrkví. Vše zabalíme, upravíme do šišky, obalíme gázou a vaříme doměkka v hovězím vývaru (může být připraven i z masoxu). Uvařenou sekanou vyjmeme a necháme vychladnout. Mezitím ze želatiny a masového vývaru připravíme rosol. Ze studené sekané sejmeme gázu, ozdobíme natvrdo vařeným vejcem, zelenou petrželkou a zalijeme teplým rosolem. Opět uložíme do chladna. Podáváme s křenem.



Fotky receptu Ukrajinská sekaná v rosolu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ukrajinská sekaná v rosolu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !