Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.06. 2019
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Univerzální těsto na moučníky

fotka Univerzální těsto na moučníky
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Univerzální těsto na moučníky:

150 g pískového cukru  | 300 g polohrubé mouky  | 100 ml vody  | 100 ml oleje  | 1 bal. vanilkového cukru  | 1 bal. prášku do pečiva  | 3 ks vajec  | 1 lžíce rumu  | 1 lžíce citrónové šťávy

Postup přípravy receptu Univerzální těsto na moučníky:

Do mísy dáme žloutky, pískový cukr, vanilkový cukr, olej a vidličkou je krátce našleháme. Potom přidáme vlažnou vodu, rum, citrónovou šťávu a vše zamícháme. Směs zahustíme prosátou polohrubou moukou smíchanou s práškem do pečiva a zlehčíme tuhým sněhem ušlehaným z bílků (bílky dáme do vyšší misky a metličkou nebo elektrickým šlehačem šleháme tak dlouho, až je sníh tuhý).



Fotky receptu Univerzální těsto na moučníky:

Univerzální těsto na moučníky
Fotky vložil: Maartinka 
Hodnocení receptu Univerzální těsto na moučníky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !