Čas malinČas malin Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.09. 2018
Dnes má svátek Kryštof
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Utopené brambůrky s hermelínem

fotka Utopené brambůrky s hermelínem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Utopené brambůrky s hermelínem:

750 g malé brambory  | 300 ml zakysaná smetana  | 2 ks hermelín  | 1 ks naťová cibulka - svazek  |  sůl, pepř, koriandr podle chuti  |  máslo na vymazání pekáčku

Postup přípravy receptu Utopené brambůrky s hermelínem:

Malé brambory umyjeme a uvaříme v osolené vodě. Ještě horké je oloupeme, narovnáme do máslem vymazané zapékací mísy nebo pekáčku, hustě posypeme jemně nasekanou naťovou cibulkou a zalijeme zakysanou smetanou ochucenou kořením a solí.



Celý povrch pokryjeme na plátky nakrájeným hermelínem a zapékáme ve vyhřáté troubě při teplotě 180 °C asi 25 minut. Utopené brambůrky s hermelínem můžeme podávat jako samostané jídlo, doplněné zeleninovým salátem, ale jsou i jako výborná příloha ke grilovanému masu.


Fotky receptu Utopené brambůrky s hermelínem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Utopené brambůrky s hermelínem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !