Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzená ryba s pikantním rosolem

fotka Uzená ryba s pikantním rosolem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Uzená ryba s pikantním rosolem:

2 ks uzeného pstruha  | 30 g čiré želatiny  | 2 jablka  | 100 g čerstvého křenu  | 0,2 l vývaru  |  ocet  |  sůl  |  cukr  | 60 g kysané smetany  | 1 limetka

Postup přípravy receptu Uzená ryba s pikantním rosolem:

Oloupaná jablka nastrouháme a zastříkneme octem, aby nezhnědla. Nastrouhaný křen spaříme vývarem a do něho vmícháme želatinu, přidáme jablka, přisolíme a osladíme.
Hmotu nalijeme do tvořítka a necháme ztuhnout.
Z jablkového křenu krájíme libovolné tvary a skládáme je na talíř k rybě.
Ozdobíme řezy limetky, kysanou smetanou a listy salátu.






Fotky receptu Uzená ryba s pikantním rosolem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzená ryba s pikantním rosolem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka