Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzené maso pečené v bramboráku

fotka Uzené maso pečené v bramboráku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Uzené maso pečené v bramboráku:

dle potřeby: olej  | 1 ks vejce  | dle chuti: pepř mletý  | 450 g krkovice uzená  | dle chuti: majoránka  | 500 g brambory  | 4 stroužky česnek  | 80 g mouka hladká  | dle chuti: zelí kysané  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Uzené maso pečené v bramboráku:

Uzené maso uvaříme doměkka a nakrájíme na čtyři stejné díly. Brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vejce a mouku. Ochutíme solí, pepřem, majoránkou a lisovaným česnekem. Důkladně promícháme. Na rozpálenou pánev dáme díl těsta. Vytvoříme placku, na niž položíme plátek uzeného masa a druhým dílem těsta maso zakryjeme. Pečeme po obou stranách dozlatova a podáváme s kysaným zelím.



Fotky receptu Uzené maso pečené v bramboráku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzené maso pečené v bramboráku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles