Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzené maso po horňansku

fotka Uzené maso po horňansku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Uzené maso po horňansku:

500 g uzené pečeně  | 500 g kyselého zelí  | 1250 g brambor  | 80 g cibule  | 50 g sádla  | 2 dl kyselé smetany  | 5 g kmínu  |  sůl

Postup přípravy receptu Uzené maso po horňansku:

Uzenou pečeni vaříme ve vodě téměř doměkka. Vyjmeme ji a nasekáme na porce. Brambory nakrájíme na větší kostky, osolíme je a opečeme s cibulí a kmínem na části sádla. Zbytkem sádla vymastíme pekáč, na dno naskládáme polovinu zelí, potom vrstvu brambor a zelí a vše dusíme v troubě. Podléváme vývarem. Po změknutí zalijeme vše kyselou smetanou a dopečeme. Podáváme bez přílohy.


Fotky receptu Uzené maso po horňansku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzené maso po horňansku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka