Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzené maso s paprikovou omáčkou

fotka Uzené maso s paprikovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Uzené maso s paprikovou omáčkou:

750 g uzeného masa  | 1/4 l bílého vína  | 250 g žampionů  | 1/8 l smetany ke šlehání  | 1 lžíce sladké mleté papriky  | 1 lžíce rajského protlaku  | 4 plátky ananasu  | 1 lžíce másla  | trochu soli  | trochu mletého pepře

Postup přípravy receptu Uzené maso s paprikovou omáčkou:

Uzené maso dáme do většího kastrolku tučnou stranou dolů a osmahneme. Přilejeme víno a dusíme pod poklicí. Podle potřeby podléváme vodou. Žampiony očistíme. Smetanu, papriku a rajský protlak rozmícháme. Krátce před jídlem opečeme plátky ananasu na másle a udržujeme je teplé. Smetanu s kořením vmícháme do výpeku po ananasu a necháme přejít varem. Přidáme žampiony a pět minut je vaříme. Omáčku dochutíme. Maso nakrájíme na tenké plátky. Polejeme ho omáčkou s houbami a ozdobíme plátky ananasu.


Fotky receptu Uzené maso s paprikovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzené maso s paprikovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !