Velký roční horoskop na rok 2019Velký roční horoskop na rok 2019 Jarní prázdniny 2019 - termínyJarní prázdniny 2019 - termíny 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.02. 2019
Dnes má svátek Oldřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Uzené maso v lístkovém těstě

fotka Uzené maso v lístkovém těstě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Uzené maso v lístkovém těstě:

1 kg uzených kotlet nebo krkovice  | 2 stroužky česneku  | 3 zrnka černého pepře  | 2 zrnka nového koření  | 1 bobkový list  | 1 lžíce másla  | 1 lístkové těsto  | 1 vejce

Postup přípravy receptu Uzené maso v lístkovém těstě:

Uzené maso umyjeme a vložíme do hrnce se studenou vodou. Okořeníme pepřem a novým kořením, přidáme bobkový list, stroužky česneku a uvaříme do měkka. Připravíme si lístkové těsto, které rozválíme na pomoučeném vále. Vychladlé maso posypeme kousky másla a obalíme lístkovým těstem. Potřeme vejcem a pečeme asi 20 až 30 minut. Podáváme teplé s bramborovou kaší nebo studené s chlebem a čerstvou zeleninou.


Fotky receptu Uzené maso v lístkovém těstě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzené maso v lístkovém těstě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !