Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzené na roštu s ochuceným máslem a kukuřicí

fotka Uzené na roštu s ochuceným máslem a kukuřicí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Uzené na roštu s ochuceným máslem a kukuřicí:

100 g měkkého másla  | 1 stroužek česneku  | 2 lžíce zeleného pepře  | 1 lžička citrónové šťávy  | 2 lžíce sekané petrželky  | 8 plátků uzeného bez kosti (po 75 g)  | 1 lžíce oleje  |  sůl

Postup přípravy receptu Uzené na roštu s ochuceným máslem a kukuřicí:

Máslo pokojové teploty třete do pěny, dokud nenabude na objemu.
Oloupaný česnek a zelený pepř jemně rozetřete. Přidejte k máslu spolu se lžičkou nálevu z pepře, citrónovou šťávou a petrželkou. Ochuťte a asi 30 minut chlaďte.
Maso potřete olejem, položte na rozpálený rošt a grilujte 6 cm od topných těles 2 minuty po každé straně.
Maso upravte na předehřátý podnos, pepřové máslo lžičkou nebo tvořítkem ozdobně zformujte a položte na plátky masa.


Fotky receptu Uzené na roštu s ochuceným máslem a kukuřicí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzené na roštu s ochuceným máslem a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !