Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.08. 2018
Dnes má svátek Jáchym
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Uzené na švestkách

fotka Uzené na švestkách
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Uzené na švestkách:

60 dkg uzené maso bez kosti  | omáčka:  | 4 lžíce švestková povidla  | dle potřeby: strouhaný perník  | 1 - 2 špetek skořice nebo muškátu  | podle chuti: cukr

Postup přípravy receptu Uzené na švestkách:

Uzené maso uvaříme v čisté vodě doměkka.

Odebereme čast vývaru. Přidáme do něj švestková povidla, zahustíme strouhaným perníkem, krátce povaříme a dochutíme cukrem, špetkou skořice nebo muškátu.

Maso touto omáčkou přelijeme a podáváme s knedlíkem.



Fotky receptu Uzené na švestkách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzené na švestkách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !