Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Uzené s křenovou omáčkou

fotka Uzené s křenovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Uzené s křenovou omáčkou:

dle potřeby: sádlo  |  2 dl smetana kyselá  | dle chuti: pepř mletý a sůl  | 1 ks křen  | dle potřeby: mouka hladká  | 1/2 kg žebírka uzená

Postup přípravy receptu Uzené s křenovou omáčkou:

Uzená žebírka, nebo jiné uzené maso uvaříme ve vodě, když se maso vaří, připravíme si knedlíky. Omáčku si připravíme tak, že uděláme světlu jíšku, přimícháme jemně nastrouhaný křen, podlijeme vývarem z uzeného, osolíme, opepříme, mícháme dokud omáčka nezhoustne a nakonec vmícháme kyselou smetanu.



Fotky receptu Uzené s křenovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzené s křenovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !