Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Uzené zelí

fotka Uzené zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Uzené zelí:

2 ks mrkve  | 450 g kys. zelí  | 1 ks cibule  | 2 lžíce oliv. oleje  | špetka soli  |  jalovec  | 4 plátky uzené šunky  |  kmín  | 400 ml drůbežího vývaru  | 700 g brambor  |  bobkový list  | 2 ks česnekové klobásy

Postup přípravy receptu Uzené zelí:

Cibuli a mrkev oloupeme a nakrájíme na kolečka. Zelí propláchneme.
Rozpálíme olej a nakrájené klobásy spolu s plátky uzené šunky 2 až 3 minuty opékáme. Jakmile máme opečené, dáme stranou. V rozpáleném oleji opečeme cibuli a mrkev doměkka. Přidáme zelí a brambory a za stálého míchání krátce osmažíme. Poté podlijeme vývarem, přivedeme k varu a směs dusíme 20 minut. Poté přimícháme osmahlou klobásu a uzenou šunku a dusíme do úplného změknutí brambor (asi dalších 20 minut). Výborné je i do druhého dne uleželé.



Fotky receptu Uzené zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzené zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !