Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.04. 2018
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Uzený kotlet pod čepicí

fotka Uzený kotlet pod čepicí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Uzený kotlet pod čepicí:

60 dkg moučných brambor  | 10 dkg cibule  | 10 dkg másla  | 1/8 l sladkého bílého vína  | 75 dkg kyselého zelí  | 60 dkg uzených kotlet  | 5 dkg ostré hořčice  | 1/8 l šlehačky  | 1/4 lžičky muškátového květu  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Uzený kotlet pod čepicí:

Oloupané brambory vaříme 20 minut. Cibuli nakrouhéme na plátky a dusíme 10 minut s 5 dkg másla, vínem a zelím a pak vložíme neokořeněné do nákypové formy. Uzené kotlety vložíme do zelí, brambory prolisujeme, přidáme 5 dkg másla, hořčici a šlehačku. Rozšleháme, osolíme, opepříme a ochutíme muškátovým květem. Uzené se zelím zcela zakryjeme kaší a pečeme při 220°, až je povrch světlehnědý.


Fotky receptu Uzený kotlet pod čepicí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzený kotlet pod čepicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !