Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vajdlinové brambory

fotka Vajdlinové brambory
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Vajdlinové brambory:

1 kg omytých brambor ve slupce  | 10 stoužků česneku  | 1 hrst nedrceného(tj.celého) kmínu  | 3 polévkové lžíce sádla

Postup přípravy receptu Vajdlinové brambory:

Omyté brambory nakrájíme se slupkou na cca 3 mm
plátky naklademe na plech, vložíme do rozpálené
trouby a pečeme do mírného zhnědnutí-naskakují
puchýřky. Z plechu vysypeme do "vajdlinu" zadělávací mísa na těsto ve které je sádlo,kmín,sůl malá hrst a vymačkaných 10 česneků
Mísu uchopíme za ucha a lehce s ní trhavými pohyby
docílíme rotaci brambor, které ihned rozpustí sádlo
a vytvoří emulzi s ingrediencemi (česnek, sůl, kmín)
a ty se nanesou automaticky na bramborové lupínky.



Fotky receptu Vajdlinové brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vajdlinové brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle