Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vaječné suflé s klobásou

fotka Vaječné suflé s klobásou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Vaječné suflé s klobásou:

8 bílků ze slepičích vajec  | 8 křepelčích vajíček  | 1 cibule  | 2 čabajky  | 4 cherry rajčátka  | 4-6 baby mozzarelly v nálevu  | 1 lžička oleje  |  čerstvé bylinky na ozdobu  |  sůl

Postup přípravy receptu Vaječné suflé s klobásou:

V misce vyšleháme z bílků tuhý sníh a lehce jej posolíme. Na pánvi na rozehřátém oleji orestujeme na proužky nakrájenou cibuli a čabajku nakrájenou na kolečka. Směs necháme vychladnout a potom vmícháme do vyšlehaného bílku (několik koleček necháme na ozdobu). Pečicí formičky vymažeme a naplníme je vrchovatě bílkovou hmotou, do které položíme celé rajčátko, 3 kousky mozzarelly rozkrojené napůl, kolečka klobásky a vyklepneme po dvou křepelčích vajíčkách. Suflé vložíme do předehřáté trouby a pečeme při 175°C asi 10-15 minut. Dozdobíme čerstvými bylinkami.


Fotky receptu Vaječné suflé s klobásou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vaječné suflé s klobásou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !