Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.09. 2017
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vaječný koňak ze žloutků a celých vajec

fotka Vaječný koňak ze žloutků a celých vajec
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Vaječný koňak ze žloutků a celých vajec:

8 žloutků  | 2 celá vejce  | 2 balení vanilkového cukru  | 200 g medu  | 300 ml Rama Cremefine na šlehání  | 500 ml rumu

Postup přípravy receptu Vaječný koňak ze žloutků a celých vajec:

Postup:
Vše kromě rumu zahříváme ve vodní lázni a intenzivně mícháme, až do zhoustnutí. Přecedíme a po vychladnutí smícháme s rumem.



Další výborný vaječný koňak:
Vařený vaječný koňak
Výborný domácí vaječný koňak
Kávový vaječný koňak



Fotky receptu Vaječný koňak ze žloutků a celých vajec:

Vaječný koňak ze žloutků a celých vajec
Vaječný koňak ze žloutků a celých vajec
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Vaječný koňak ze žloutků a celých vajec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !