Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.06. 2019
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vaječný srnčí hřbet

fotka Vaječný srnčí hřbet
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Vaječný srnčí hřbet:

3 lžíce granulované želatiny  | 250 g měkkého tvarohu  | 3 ks vejce uvařená na tvrdo  | 1 sklenice Moravanky

Postup přípravy receptu Vaječný srnčí hřbet:

Želatinu namočíme, aby nabobtnala. Potom ji slijeme do kastrůlku a zahřejeme. Nevaříme! Mezitím si nakrájíme na kostičky salám a vařená vejce a spolu s naloženou zeleninou vše vmícháme do želatiny. Nalijeme do formy na srnčí hřbet a necháme v ledničce ztuhnout. Potom krájíme na plátky a podáváme jako samostatný pokrm s pečivem.


Fotky receptu Vaječný srnčí hřbet:

Vaječný srnčí hřbet
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Vaječný srnčí hřbet
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !