Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.09. 2018
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vaječný srnčí hřbet

fotka Vaječný srnčí hřbet
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Vaječný srnčí hřbet:

3 lžíce granulované želatiny  | 250 g měkkého tvarohu  | 3 ks vejce uvařená na tvrdo  | 1 sklenice Moravanky

Postup přípravy receptu Vaječný srnčí hřbet:

Želatinu namočíme, aby nabobtnala. Potom ji slijeme do kastrůlku a zahřejeme. Nevaříme! Mezitím si nakrájíme na kostičky salám a vařená vejce a spolu s naloženou zeleninou vše vmícháme do želatiny. Nalijeme do formy na srnčí hřbet a necháme v ledničce ztuhnout. Potom krájíme na plátky a podáváme jako samostatný pokrm s pečivem.


Fotky receptu Vaječný srnčí hřbet:

Vaječný srnčí hřbet
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Vaječný srnčí hřbet
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !