Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vajíčková rýže z mikrovlnky

fotka Vajíčková rýže z mikrovlnky
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Vajíčková rýže z mikrovlnky:

300 g vařená rýže  | 100 g strouhaný sýr  | 1 ks cibule  | 2 lžíce sójová omáčka  | 3 lžíce olej  | 100 g pečené vepřové maso  | 4 ks vejce  | podle chuti: mletý bílý pepř a sůl

Postup přípravy receptu Vajíčková rýže z mikrovlnky:

Cibuli oloupeme a jemně usekáme. Pečené maso pokrájíme na drobné kousíčky. Vejce ušleháme se sójovou omáčkou.

Do větší nádoby určené do mikrovlnky dáme olej, cibuli, zakryjeme a na plný výkon vaříme dvě minuty. Poté vmícháme maso, rýži, koření, sůl a dobře promícháme. Vše zalijeme rozšlehanými vejci, rozdělíme do jednotlivých misek, zasypeme strouhaným sýrem, nastavení trouby snížíme na poloviční výkon a pečeme 4 minuty.

Po ukončení varného procesu necháme v mikrovlnce minutu odpočinout.

Teplou vajíčkovou rýži z mikrovlnky servírujeme s čerstvou zeleninou.



Fotky receptu Vajíčková rýže z mikrovlnky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vajíčková rýže z mikrovlnky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !