Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Valašské kúsky

fotka Valašské kúsky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Valašské kúsky:

4 vepřové plátky  | 200 g čerstvých hub  | 200 ml kysané smetany  | 300 g hladké mouky  |  hrst kopru  |  několik kapek octa  | 1 lžíce másla na podušení hub  | 2 lžíce oleje  |  sůl

Postup přípravy receptu Valašské kúsky:

Naklepané a osolené maso vložíme do rozehřátého oleje a opečeme je po obou stranách. Plátky vyjmeme a uložíme na teplé místo.
Do zbylého tuku přidáme mouku a připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme trochou vody a chvíli povaříme.
Maso vrátíme do hrnce, vmícháme smetanu, na másle předem podušené houby a omytý pokrájený kopr, ochutíme octem, povaříme do bodu varu a pak ihned podáváme.
Vhodnou přílohou je houskový knedlík, vařené brambory nebo rýže.


Fotky receptu Valašské kúsky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Valašské kúsky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !