Použité suroviny receptu Valentýnské srdíčko AFTER EIGHT:
Na těsto:
| 300 g hladké mouky
| 200 g změklého másla
| 200 g cukru moučky
| 4 vejce
| 1 prášek do pečiva
| 150 g čokolády AFTER EIGHT
| 1 vanilkový cukr
| Na polevu:
| 100 g bílá čokoláda
| 100 g tmavá čokoláda
| tuk na formu
| 2 lžíce meruňkového džemu
Postup přípravy receptu Valentýnské srdíčko AFTER EIGHT:
Předehřejeme troubu a vymažeme formu na pečení o objemu 1litr ve tvaru srdce.
Utřeme máslo do pěny, cukr a vanilkový cukr a přidáme vejce. Zlehka vmícháme mouku s prdopečem.
Ve vodní lázni rozpustíme bombony AFTER EIGHT a přilijeme je do poloviny těsta. Do pečící formy pak proti sobě nalijeme světlé i tmavé těsto. Pečeme 35 minut při 175 stupních.
Zahřejeme džem a potřeme jím moučník. Ve vodní lázni rozpustíme zvlášť bílou a tmavou čokoládu na polevy a potřeme jimi obě poloviny srce. S pomocí párátka obě polevy ozdobným motivem propojíme a dáme moučník do chladna, aby poleva ztuhla.
Fakt je to dobrůtka.
Fotky receptu Valentýnské srdíčko AFTER EIGHT:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!