Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Valentýnské vafle

fotka Valentýnské vafle
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Valentýnské vafle:

1 porce čerstvého ovoce  | 1 porce šlehačky  | 1 lžička marmelády  | hrst čokoládového zdobení  | těsto  | 300 g polohr. mouky  | 150 g cukr  | 200 g másla  | 100 g škrobu  | 250 ml šlehačky  | 4 vejce

Postup přípravy receptu Valentýnské vafle:

Máslo s cukrem a vejci našleháme do pěny, přidáme šlehačku nebo smetanu a nakonec vmícháme mouku a škrob. Poté už jen upečeme ve vaflovači a ozdobíme podle vlastní fantazie, chuti nebo příležitosti ke které vafle podáváme.
Můžeme k tomu použít marmeládu, šlehačku, čokoládu, různé druhy sypání nebo třeba čerstvé ovoce. Pokud chceme vyrobit valentýnské vafle, stačí z jedné vafle vyříznout srdíčko a potřít ho červenou marmeládou. Potom vafle ozdobíme šlehačkou, posypeme čokoládovým sypáním a na ozdobu do šlehačky zapíchneme vaflové srdíčko.
Valentýnské můžeme podávat teplé i studené. A hodí se jak k výtečné snídani, tak třeba i k večeři a nebo jen tak na zakousnutí.


Fotky receptu Valentýnské vafle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Valentýnské vafle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !