Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vanilkové créme brûllée s rebarborovou pěnou

fotka Vanilkové créme brûllée s rebarborovou pěnou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Vanilkové créme brûllée s rebarborovou pěnou:

Créme brûllée:  | 75 g žloutků  | 0,25 l smetany  | 60 g cukru  | 1/2 vanilkového lusku  | Rebarborová pěna:  | 250 ml rebarborového fresche  | 50 g cukru  | 2 g lecitinu

Postup přípravy receptu Vanilkové créme brûllée s rebarborovou pěnou:

Veškeré suroviny na brûllée smícháme, zašleháme do sebe a necháme rozpustit cukr, nalijeme do misek a pečeme v troubě ve vodní lázni na 100 °C 1 hodinu. Rebarboru vymačkáme na odšťavňovači, přidáme cukr a necháme rozpustit. Přisypeme lecitin a vyšleháme ponorným mixérem.
Pro tento dezert je vhodné plné polosladké víno se střední kyselinou a marmeládovou příchutí přezrálých
třešní.

Zdroj: www.ruzove.cz



Fotky receptu Vanilkové créme brûllée s rebarborovou pěnou:

Vanilkové créme brûllée s rebarborovou pěnou
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Vanilkové créme brûllée s
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !