Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 21.11. 2019
Dnes má svátek Albert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vanilkové čtverečky

fotka Vanilkové čtverečky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vanilkové čtverečky :

250 g hladké mouky  | 150 g másla  | asi 5 lžic kysané smetany  |  vanilka  |  na potření slazené kondenzované mléko  |  hrubý krystalový cukr na posypání  |  tuk na plech

Postup přípravy receptu Vanilkové čtverečky :

Na vál prosijeme mouku, přidáme vanilku, rozsekané máslo a pomocí smetany zpracujeme těsto. Necháme v chladnu chvíli odpočinout. Potom je rozválíme na stéblo tlustý plát, potřeme kondenzovaným mlékem a posypeme cukrem. Rádýlkem nakrájíme úhledné čtverečky, přeneseme na slabě pomazaný plech a ve středně teplé troubě upečeme.


Fotky receptu Vanilkové čtverečky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vanilkové čtverečky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !