Postup přípravy receptu Vanilkové loupáčky:
Krém: obě balení pudingu rozmíchat ve 100 ml mléka. Zbylé mléko (400 ml) nalít do kastrůlku, přidat cukr, rozmíchat a přivést k varu. Do vroucího mléka pomalu lít připravenou pudingovou směs a za stálého míchání povařit asi 1 minutu.
Listové těsto vyválet na tenký plát, rádélkem rozkrájet na trojúhelníky (cca 10x15x15 cm). Krém nanášet lžičkou na krátkou stranu trojúhelníčků, stočit do roliček a roličky ohnout do tvaru rohlíčku. Klást na vymaštěný plech, potřít rozšlehaným vejcem. Péct v předehřáté troubě na vyšší stupeň - dozlatova (asi 15-20 min). Po vychladnutí posypat moučkovým cukrem.
Výhodou je konzistence krému, při pečení z rohlíčků nevyteče. Velmi jednoduché a výborné!