Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.06. 2019
Dnes má svátek Ivan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vánoční ježci

fotka Vánoční ježci
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Vánoční ježci:

300g hladké mouky  | 100g másla  | 100g sádla  | 50g cukru krupice  | 1 vejce  | 40 polovin jader vlašských ořechů  | kokosová moučka na obalení  | čokoládová poleva

Postup přípravy receptu Vánoční ježci:

Z mouky, másla, sádla, vejce a cukru vypracujeme hladké těsto, které rozdělíme asi na 80 dílků. Do každého zabalíme půlku vlašského ořechu tak, aby vznikly tvary připomínající ježky. V mírně vyhřáté troubě je upečeme. Upečeným ježkům namáčíme zadečky v čokoládové polevě a obalujeme je ve strouhaným kokosu. Z čokoládové polevy uděláme také oči a nos.


Fotky receptu Vánoční ježci:

Vánoční ježci
Vánoční ježci
Vánoční ježci
Vánoční ježci
Vánoční ježci
Vánoční ježci
Vánoční ježci
Vánoční ježci
Fotky vložil: Natural,liddduska,Bezinka 
Hodnocení receptu Vánoční ježci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !