Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční kapr pečený

fotka Vánoční kapr pečený
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 35

Použité suroviny receptu Vánoční kapr pečený:

4 porce po 150 g kapra  | 80 g másla (na pečení)  |  sůl, citron, petrželka  | 1 lžička kaparů  | 2 ks vejce natvrdo  | 40 g másla (na zjemnění šťávy)

Postup přípravy receptu Vánoční kapr pečený:

Připravené porce kapra osolíme, na vrchní straně uprostřed nařízneme a do zářezů vložíme dílek citronu. Připraveného kapra pečeme v pánvi na másle asi 12 až 15 minut. Upečeného kapra urovnáme na mísu a posypeme sekanou petrželkou a nadrobno rozsekanými vejci. Šťávu z pečeného kapra zjemníme máslem, přidáme nadrobno rozsekané kapary, zakapeme citronovou šťávou krátce povaříme a přelijeme ji kapra upraveného na míse. Podáváme jako samostatný pokrm i jako hlavní chod. K tomu pečivo nebo vařené brambory maštěné máslem a sypané jemně rozsekanou zelenou petrželkou.


Fotky receptu Vánoční kapr pečený:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vánoční kapr pečený
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !