Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční ořechový koláč trochu jinak

fotka Vánoční ořechový koláč trochu jinak
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Vánoční ořechový koláč trochu jinak:

300 g hladké mouky  | 150 g špaldové mouky  | 50 g pohanky  | 100 g pšeničné mouky  | 200 g tuku  | 100 g rýžového sirupu  | nádivka:  | 180 g mletých vlašských ořechů  | 150 g tmavého třtinového cukru  | 3 žloutky  | 1 vejce  |  sníh ze 4 bílků

Postup přípravy receptu Vánoční ořechový koláč trochu jinak:

Dortovou formu vymažte máslem a vysypte strouhankou.
Takto připravenou formu vyložte těstem - rukama jej vytvarujte do placiček a vmáčkněte do formy tak, aby okraje dosahovaly do výšky asi 4 cm. Nezapomeňte si část těsta - asi 1/3 - nechat na ozdobu.
Na těsto vlijte nádivku. Tu připravíte jednoduše smícháním uvedených suroviny.
Ze zbývajícího těsta vyválejte válečky a vytvořte s nimi na povrchu koláče mřížku.
Dejte péct do předehřáté trouby na 180 stupňů Celsia na 45 až 50 minut.


Fotky receptu Vánoční ořechový koláč trochu jinak:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vánoční ořechový koláč trochu jinak
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !