Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční plnění hlemýždi

fotka Vánoční plnění hlemýždi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Vánoční plnění hlemýždi:

60 g hlemýžďů  | 2 mrkve  | 1 lahev bílého vína  | 1 cibule  |  gouquet garni z bylinek  | 500 ml vinného octa  | 1 balení Harmonie chuti  | 20 sardelek  | 1/2 kg másla  |  bílá veka  | 1/2 l bílého vína  | 4 žloutky  |  citron  | 1/2 kg petrželky  |  sůl a pepř  |  strouhanka, kuřecí vývar  |  ulity z hlemýžďů  | 5 dkg kaparů  | 4 šalotky  | 6 stroužků česneku, mleté nové koření

Postup přípravy receptu Vánoční plnění hlemýždi:

Hlemýždě uvaříme ve vývaru s vínem MAGGI Harmonií chuti, MAGGI Bylinkami česnek a petržel, octem, zeleninou a bouquet garni, posekáme nahrubo, a podusíme s petrželkou a cibulkou na části másla.

Prolisované sardelky utřeme s máslem, přidáme žemli namočenou ve víně, žloutky, kůru a šťávu z citronu, cayenský pepř, posekané kapari, hlemýždě a strouhanku. Naplníme ulity a zapečeme v troubě dozlatova.


Fotky receptu Vánoční plnění hlemýždi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vánoční plnění hlemýždi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !