Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.08. 2018
Dnes má svátek Helena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rohlíčky máčené v másle

Rohlíčky máčené v másle
25. 03. 2010 Vánoční recepty +++++_____
Příprava receptu Rohlíčky máčené v másle: Do mísy nasypeme 2 lžičky cukru, rozdrobíme droždí, zalijeme trochou teplého mléka a necháme vzejít kvásek. V míse ušleháme do pěny máslo se žloutky. Přisypeme mouku, sůl, kvásek a přilijem zbylé ml ... …více»

Marcipánové pralinky

Marcipánové pralinky
25. 03. 2010 Vánoční recepty +++++_____
Příprava receptu Marcipánové pralinky: Smetanu přivedeme k varu, odstavíme z plotny a vložíme do ní čokoládu nalámanou na kostičky. Mícháme, dokud se čokoláda v horké smetaně nerozpustí. Mleté oříšky opražíme nasucho na pánvia přidáme spo ... …více»

Mini Bounty

Mini Bounty
23. 02. 2010 Vánoční recepty ++++++-___
Příprava receptu Mini Bounty: Na vál vysypeme strouhaný kokos, přidáme moučkový cukr, trochu rumu a plechovku salka. Zpracujeme v hustší hmotu, ze které tvarujeme malé válečky. Ty necháme v chladu ztuhnout a poté poléváme čokoládo ... …více»

Dvojbarevné ořechové kuličky

Dvojbarevné ořechové kuličky
23. 02. 2010 Vánoční recepty ++++++-___
Příprava receptu Dvojbarevné ořechové kuličky: Smícháme přísady na žloutkovou směs a necháme alespoň 3 hodiny v chladničce dobře ztuhnout. Potom ze směsi děláme maličké kuličky s průměrem 1 cm, klademe hustě na talíř a opět dáme do chladničky. Mez ... …více»

Žloutkové penízky

Žloutkové penízky
23. 02. 2010 Vánoční recepty ++++++____
Příprava receptu Žloutkové penízky: Žloutky a cukr třeme do husté pěny. Plech vyložíme pečícím papírem a z hmoty na něj děláme lžičkou malé hromádky, které se roztečou. Pečeme při 100 °C až jdou lehce sloupnout od papíru - asi 10 minut. ... …více»
 

Nepečená vánoční roláda

Nepečená vánoční roláda
11. 02. 2010 Vánoční recepty +++++++___
Příprava receptu Nepečená vánoční roláda: Suroviny na roládu zpracujeme vyválíme na cukrem poprášeném alobalu, dáme náplň a zabalíme do rolády, necháme v lednici ztuhnout. Měla by vydržet až tři týdny. ... ... …více»

Čarovné medovníčky

Čarovné medovníčky
23. 01. 2010 Vánoční recepty ++++++-___
Příprava receptu Čarovné medovníčky: Ze surovin vypracujeme jemné těsto, které zabalíme do folie a dáme na týden do lednice. Pak těsto vyválíme na 5-6 mm, vykrojíme různé tvary, přeneseme na plech vymazaný tukem, potřeme je rozšlehaným ... …více»

Rychlé arašídové cukroví

Rychlé arašídové cukroví
19. 01. 2010 Vánoční recepty ++++++-___
Příprava receptu Rychlé arašídové cukroví: Cukr smícháme se 60 ml vody a nalijeme do hrnce. Při střední teplotě uvedeme do varu a za stálého míchání vaříme, dokud cukr nezačne hnědnout. Arašídy nasypeme do cukrového sirupu a mícháme, dokud nev ... …více»

Levná vánoční štola

Levná vánoční štola
2. 01. 2010 Vánoční recepty ++++++____
Příprava receptu Levná vánoční štola: Necháme vzejít kvásek z mléka, trochy cukru a droždí. Ostatní ingredience vsypeme do mísi a s hotovým kváskem zaděláme ve vláčné těsto, které necháme 2 hodiny kynout na teplém místě. Poté vytvarujeme ... …více»

Kuchařská pohotovost - Sýrovo - ovocný špíz

Kuchařská pohotovost - Sýrovo - ovocný špíz
29. 12. 2009 Vánoční recepty +++++++___
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Sýrovo - ovocný špíz: Ovoce z mikulášské nadílky a různé druhy tvrdých sýrů nakrájíme na kostky a střídavě napichujeme na ozdobné špejle. Hotové špízy přelijeme zálivkou z medu, který jsme smíchali s limetovou šťávou, a za ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !