Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejlepší vánočka

fotka Nejlepší vánočka
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 140 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Nejlepší vánočka :

250 g polohrubé mouky  | 2 ks žloudky  | 100 g másla  | 100 g cukru krupice  | 1/2 lžičky soli  |  citrónová kůra  | 30 g kvasnic  | 250 ml mléka  | dle uvážení mandle  | 1 ks vejce na potření  | 250 g hladké mouky

Postup přípravy receptu Nejlepší vánočka :

Do mísy dáme polohrubou mouku, hladkou mouku, cukr, sůl a zamícháme. Do vlažného mléka přidáme nadrobené kvasnice a necháme nakvasit až vznikne kvásek. Kvásek přilijeme do připravené mísy, přidáme máslo, mandle a citrónovou kůru a těsto dobře prohněteme. Poté těsto uložíme na teplé místo, překryjeme utěrkou a necháme 45-60 minut kynout. Poté z těsta připravíme 4 válečky a spleteme vánočku. Vánočku dáme na pečící papír a necháme ještě 30-45 minut stát. Vánočku pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů asi 40 minut.


Fotky receptu Nejlepší vánočka :

Nejlepší vánočka
Nejlepší vánočka
Fotky vložil: hlouskova 
Hodnocení receptu Nejlepší vánočka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !