Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Silvestrovský sulc

fotka Silvestrovský sulc
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Silvestrovský sulc:

1 vepřové koleno  | sůl, pepř celý, nové koření celé, bobkový list, tymián  | 1 mrkev  | 1 cibule  | kyselé okurky, ocet  | 1 vejce uvařené natvrdo

Postup přípravy receptu Silvestrovský sulc:

Vepřové koleno očistíme, omyjeme, dáme do studené vody a trochu povaříme. Vodu slijeme a maso dáme znovu vařit tentokrát do papiňáku se solí, kořením doměkka. Pak vývar scedíme do nějaké nádoby a maso pečlivě obereme. Vývar necháme v chladu ztuhnout, aby se dal shora sebrat vysrážený tuk. Znovu rozvaříme, přidáme na kostičky nakrájnou mrkev, nakrájené maso, povaříme, doplníme nakrájnou syrovou cibulí, pokrájenými kyselými okurkami, kápneme ocet, dosolíme a dáme ztuhnout ve vhodné nádobě. Na její dno položíme mrkev, okurky a vařené vejce - to vše zůstane po vyklopení pěkně nahoře, takže si můžete pohrát a vytvořit nějaký obrazec nebo nápis.


Fotky receptu Silvestrovský sulc:

Silvestrovský sulc
Silvestrovský sulc
Silvestrovský sulc
Fotky vložil: jelena,Angel666 
Hodnocení receptu Silvestrovský sulc
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !