Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vařená citrónová bábovka

fotka Vařená citrónová bábovka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Vařená citrónová bábovka:

200 g cukr písek  | 1 špetka sůl  | 1/2 lžičky citronová šťáva  | 2 dl mléko  | 1 balíček prášek do pečiva  | 250 g polohrubá mouka  | 2 ks vejce  | 125 g Hera  | 1 ks citron

Postup přípravy receptu Vařená citrónová bábovka:


Citron důkladně omyjeme a kůru z něj nastrouháme. Do mísy si připravíme mouku, sůl, cukr, citronovou kůru, šťávu a promícháme se žloutky.

V kastrůlku rozpustíme tuk, přidáme mléko a vaříme, dokud směs není horká. Horkou ji vlijeme do připravených smíchaných surovin a rychle promícháme.

Z bílků ušleháme tuhý sníh a ten vmícháme do připraveného těsta. Lijeme do vymazané a vysypané formy.

Pečeme asi 20 minut na 180°C a dopékáme přibližně 1/2 hodiny při 100°C.



Fotky receptu Vařená citrónová bábovka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vařená citrónová bábovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !