Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vařené hovězí maso podle lahůdkářky

fotka Vařené hovězí maso podle lahůdkářky
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vařené hovězí maso podle lahůdkářky:

300 g vařeného hovězího masa  | 2 lžíce oleje  | 2 stroužky česneku  | 1 lžíce petrželky  | 200 g rajčat  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Vařené hovězí maso podle lahůdkářky:

Vařené hovězí maso nakrájíme na plátky. Do ohnivzdorné misky dáme olej, vložíme drobně nasekaný česnek, polovinu sekané petrželové natě, polovinu oloupaných rajčat, a nakrájené plátky hovězího masa. To vše pokryjeme zbylými rajčaty a sekanou petrželkou, osolíme, opepříme a dáme do horké trouby asi na půl hodiny dusit.


Fotky receptu Vařené hovězí maso podle lahůdkářky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vařené hovězí maso podle lahůdkářky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !