Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.06. 2019
Dnes má svátek Ivan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vařené těstoviny

fotka Vařené těstoviny
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Vařené těstoviny:

320 g těstovin  |  olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Vařené těstoviny:

Do hrnce s vařící osolenou vodou vsypeme hotové těstoviny. Zamícháme, aby se nepřilepily ke dnu. Vaříme za občasného míchání asi 12 minut. Poté je scedíme, propláchneme teplou vodou, aby se neslepily. V míse promastíme olejem.

Těstoviny můžeme podávat jako samostatný pokrm sypané cukrem, mákem a maštěné máslem, nebo jako přílohu k masu.


Fotky receptu Vařené těstoviny:

Vařené těstoviny
Vařené těstoviny
Vařené těstoviny
Vařené těstoviny
Vařené těstoviny
Vařené těstoviny
Vařené těstoviny
Vařené těstoviny
Vařené těstoviny
Vařené těstoviny
Fotky vložil: Natural,Mangovka,MichelePrg,hlouskova,hanina51,evulaS33 
Hodnocení receptu Vařené těstoviny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !