Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vavřinecké maso

fotka Vavřinecké maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vavřinecké maso:

800 g vepřového masa  | 3 lžíce oleje  |  sůl  |  pepř  | 1 sklenka červeného vína  | 1 lžíce drceného koriandru

Postup přípravy receptu Vavřinecké maso:

Vepřové maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky (velké stejně jako na guláš). Ve větší pánvi rozpálíme olej a maso na něm ze všech stran osmahneme. Osolíme, opepříme, zalijeme červeným vínem a přivedeme do varu.. Přikryjeme pokličkou a dusíme na mírném ohni asi 30 minut. Vmícháme koriandr a opět dusíme asi 20 minut, dokud maso nezměkne. Vínem podléváme podle potřeby - cílový stav je měkké a voňavé maso a šťáva téměř vysmahnutá. Podáváme s těstovinami, s rýží, s bramborem - jak je libo. Snad jen náš český houskový knedlík tu není příliš vhodný. A pokud zbylo po vaření ještě něco vína v láhvi, nestydíme se a podáváme jej také jako vhodný doplněk.


Fotky receptu Vavřinecké maso:

Vavřinecké maso
Vavřinecké maso
Fotky vložil: uznevim 
Hodnocení receptu Vavřinecké maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !