Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vdolečky s jahodovou pěnou

fotka Vdolečky s jahodovou pěnou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Vdolečky s jahodovou pěnou:

100 g másla  | 2 žloutky  | 1 vejce  | 1 citronová kůra  | 50 g cukru  | 400 g hladké mouky  | špetka soli  | 15 g droždí  | 1 lžíce mléka  | 0,15 litru mléka  | 200 g rozmačkaných jahod  | 2 bílky  | 200 g cukru moučka  | 1 tuk na smažení

Postup přípravy receptu Vdolečky s jahodovou pěnou:

100 g másla utřeme se 2 žloutky, 1 vajíčkem, citronovou kůrou a 50 g cukru. Přidáme mouku se špetkou soli, kvásek z droždí a mléka a dolijeme 0,15 litru mléka. Vypracujeme těsto, necháme v teple vykynout. Potom ho vyválíme, vykrájíme 1,5 cm silné vdolečky a necháme je opět kynout. Usmažíme je v rozpáleném tuku. Ušleháme jahodovou pěnu z rozmačkaných jahod, 2 bílků a 200 g cukru moučka. Hotové vdolečky ozdobíme jahodovou pěnou.


Fotky receptu Vdolečky s jahodovou pěnou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vdolečky s jahodovou pěnou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !