Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.01. 2018
Dnes má svátek Vladislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vegetariánské Carpaccio

fotka Vegetariánské Carpaccio
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vegetariánské Carpaccio:

300 g jemného ovčího sýra  | 100 g zelených a černých oliv  | 200 g cherry rajských jablíček  | 4 okurky  |  panenský olivový olej  |  několik lístků bazalky  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Vegetariánské Carpaccio:

1. Sýr oloupeme a nakrájíme na ne příliš silné plátky.
2. Okurky nakrájíme na tenoučká kolečka.
3. Rajská jablíčka omyjeme a nakrájíme na měsíčky.
4. V misce rozpustíme sůl a pepř v citronové šťávě a nakonec přidáme olej, vše dobře promícháme.
5. Na servírovací mísu rozprostřeme ovčí sýr, na něj okurky a rajská jablíčka, pokapeme směsí oleje a citrónu.
6. Ozdobíme lístky bazalky a hned podáváme.



Fotky receptu Vegetariánské Carpaccio:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vegetariánské Carpaccio
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !