2 lžíce oleje
| 1 cibule
| 2 stroužky česneku
| 250-300 g rýže
| 2 lžičky kari koření
| špetka soli
| špetka mletého pepře
| 1 kedlubna
| 1 mrkev
| 1 menší cuketa
| 1 menší květák
| 500-600 ml vývaru
Postup přípravy receptu Vegetariánské rizoto:
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, přidáme propláchnutou rýži a opékáme, až zesklovatí. Okořeníme, osolíme a vmícháme na kostičky nakrájenou kedlubnu, mrkev a cuketu a na malé růžičky rozebraný květák. Zalijeme horkým vývarem a dusíme doměkka. Během dušení podle potřeby podléváme vývarem.
Fotky receptu Vegetariánské rizoto:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!