Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vejce s kari omáčkou

fotka Vejce s kari omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Vejce s kari omáčkou:

1 ks červená cibule  | 3 stroužky česneku  | 200 g žampionů  | 30 g másla  |  sůl  | 1 lžíce kari  | 200 g mraženého hrášku  |  drcený červený pepř  | 200 ml smetany zakysané  | 4 ks vejce

Postup přípravy receptu Vejce s kari omáčkou:

Cibuli a česnek oloupeme, žampiony očistíme. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek a žampiony na plátky. V hlubší pánvi rozpustíme máslo a osmahneme na něm cibuli. Přidáme žampiony a orestujeme je. Vmícháme česnek, kari koření a hrášek. Osolíme, opepříme, zalijeme smetanou a povaříme.
když hrášek změkne, vmícháme zakysanou smetanu. Necháme ji přohřát a odstavíme.
Vejce uvaříme natvrdo. Oloupeme je a přepůlíme. Rozdělíme je na talíře a podlijeme omáčkou. Podáváme s jasmínovou rýží.


Fotky receptu Vejce s kari omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vejce s kari omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !