Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.07. 2019
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Velehory

fotka Velehory
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Velehory:

6 vajec  | 150 g hladké mouky  | 250 ml vody  | 125 g tuku  |  sůl  | 300 g krystalového cukru  | 150 ml vody  | 500 ml mléka  | 2 vanilkové pudinky  | 2 žloutky  | 250 g másla  |  čokoláda

Postup přípravy receptu Velehory:

Tuk vložíme do vlažné vody, přidáme špetku soli a vaříme, dokud se nerozpustí. Do vroucího postupně přidáváme mouku a za stálého míchání vaříme do zhustnutí. Do vlažné masy po jedném všleháme vejce, pak těsto rozdělíme na poloviny a na tukem vymazaném menším plechu pečeme 2 pláty v troubě asi 10 minut. Těsto se zvlní.
Cukr zkaramelizujeme, zalijeme vodou a rozmícháme. Přilijeme mléko s pudinkovými prášky a uvaříme hustou kaši. Do vychlazené kaše všleháme máslo. Krémem potřeme jeden plát, přikryjeme druhým tak, aby "velehory" byli navrchu. Celý koláč pokapeme čokoládou a dáme ztuhnout.


Fotky receptu Velehory:

Velehory
Fotky vložil: kusička 
Hodnocení receptu Velehory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !