Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoční beránek Adla

fotka Velikonoční beránek Adla
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Velikonoční beránek Adla:

2 ks vejce  | 1/2 skleničky hladké mouky  | 1/2 skleničky cukru  | 1/2 lžičky prášku do pečiva  | podle potřeby máslo  | podle potřeby barevné bonbónky  | podle potřeby cukr moučka

Postup přípravy receptu Velikonoční beránek Adla:

Do již ušlehaných dvou bílků přidáme cukr a dva žloutky a pokračujeme ve šlehání. Na konci přidáme mouku a prášek do pečiva a ještě chvíli šleháme. Formu beránka pečlivě vymastíme tukem a nalijeme do ní těsto. Pečeme asi 25 minut při teplotě 160-170 stupňů. Po upečení necháme beránka vychladnout. Z másla a bonbónů (můžeme použít i rozinky) vytvoříme oči a ústa, kolem krku mu uvážeme mašli a celého beránka můžeme posypat moučkovým cukrem.



Fotky receptu Velikonoční beránek Adla:

Velikonoční beránek Adla
Velikonoční beránek Adla
Velikonoční beránek Adla
Velikonoční beránek Adla
Velikonoční beránek Adla
Fotky vložil: hlouskova,hanina51 
Hodnocení receptu Velikonoční beránek Adla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !