Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2019
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Velikonoční nádivka bez masa

fotka Velikonoční nádivka bez masa
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Velikonoční nádivka bez masa:

6 ks žemle  | 5 ks vejce  | 1 hrst sušené houby  | 1 ks paprika  | 100 ml mléko  | 1 ks zeleninový bujón  |  nať petržele  |  kopřivy  |  sůl, pepř, muškátový květ  | 1

Postup přípravy receptu Velikonoční nádivka bez masa:

Žemle nakrájíme na kostičky a zvlhčíme zeleninovým vývarem. Přidáme pár kapek oleje, hrst sušených hub, pokrájenou papriku a koření. V mléku rozšleháme vejce, přidáme ke směsi a promícháme. Ve vymaštěné a strouhankou vysypané zapékací misce zvolna pečeme asi 20 minut.

Velikonoční nádivkou můžeme plnit i kuře nebo krůtu.


Fotky receptu Velikonoční nádivka bez masa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Velikonoční nádivka bez masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !